Op 11-1-2019 is het nestje geboren van 7 pups

23-01-2019

Overdag is Kaya druk bezig met het voorbereiden van het aankomende nestje. Vanaf 's nachts 3 uur wordt er bij haar geslapen om alles goed in de gaten te houden. 's Avonds om 23.15 meldt zich het eerste pupje, een ferme teef en dan gaat het snel. tot 00.58 komen er 7 pups en is er weer rust.

Alle pups drinken gelijk en worden gewassen. Kaya is een fantastische moeder die haar natuurlijke talent gelijk laat zien!

De pups groeien allen de eerste dag goed, dus de melkproductie is goed op gang gekomen. Altijd fijn en belangrijk om zo ook wat rust voor Kaya te creeeren ipv steeds pups aan te moeten leggen. 

De eerste week wordt er geslapen, gedronken, gepoept en geplast en Kaya is een supermama. Oma Estrella kijkt af en toe mee en wil het liefst bij de pups in de werpkist liggen. Maar we geven Kaya eerst de gelegenheid om echt mama te worden, ze zijn er nog lang genoeg dat Estrella haar kans gaat krijgen.

Tevreden pups, na de eerste week hebben ze allen hun geboortegewicht verdubbelt! Alle pups hebben een baasje en die worden veelvuldig op de hoogte gehouden met foto's en filmpjes.

De tweede week is aangebroken en op de 12e dag hebben al 4 pups de oogjes open en 3 bijna, maar ze gluren al wel een beetje door de kiertjes. 
En de laatst geborene heeft zoveel gedronken dat deze de kg ruim is gepasseerd! Bij de geboorte was het ventje 331 gr (11 dagen geleden!)

Het gaat dus erg goed.